Mogelijkheden

Home

Meta

Schilderijen

Kijkje in de Keuken

Mogelijkheden

Contact

 

 

 

 

Kopen:
Ieder doek heeft een eigen prijs. Deze prijs wordt bepaald aan de hand van een taxatie. Prijzen variëren van 400 tot 1500 euro per doek, afhankelijk van de grootte, materiaal keuze en originaliteit. Voor specifieke informatie omtrent een bepaald doek ontvang ik graag een mail.

Huren:
Huren kan ook. De huur is altijd voor een vaste periode 4 maanden. De huurprijs is afhankelijk van de waarde van het schilderij. De huur kan niet worden verlengd. Huur is op basis van beschikbaarheid.

Doeken tot 500 euro: 50,- euro per 4 maanden
Doeken tot 1000 euro: 100,- euro per 4 maanden
Doeken tot 1500 euro: 150,- euro per 4 maanden

Besluit u over te gaan tot koop van het reeds gehuurde stuk dan wordt de huurprijs in mindering gebracht.

Opdracht:
U zoekt iets speciaals. Iets dat helemaal voor u is gemaakt. Neem dan gerust contact op. Ik kijk dan graag met u naar de mogelijkheden (replica's zijn per definitie uitgesloten).

Cadeau:
Mocht u graag een doek cadeau doen, maar u weet niet wat, vraag dan naar de cadeaubon!

Idee:
U gaat trouwen, en wilt daar iets blijvends aan overhouden. Denk dan eens aan het vereeuwigen van uw bruidsboeket op doek. Een prachtige compositie van uw lievelingsbloemen, geheel in de stijl en bijpassende kleuren van uw huis. Een mooier aandenken is er niet.

Thuis bezorgen:
Wilt u uw doek laten thuis bezorgen, dan zijn hier kosten aan verbonden. Binnen een straal van 25 km worden doeken gratis thuis gebracht.